Видео

...

За нас

Основана во 1989 година, Foshan Shunde Leliu Hingsking пластика и метални производи копродукции, Ltd е водечки производител на високо квалитетни производи од гума и метали за индустрискиот пазар. Нашата широка производна линија вклучува гумени и пластични профили

Сервис

Производи

Цврста EPDM гумена лента

Цврста EPDM гумена лента

Ние произведуваме и продаваме гумени ленти EPDM со речиси секаква големина и дебелина. Нашите цврсти EPDM ленти доаѓаат во широк спектар на различни оценки и цврстина....

Пластични украси

Пластични украси

Нашите лајсни уживаат во одлични хемиски и физички својства. Тие се отпорни на корозија, масло, висока ниска температура, абење и стареење, и имаат висок интензитет. Производот за пластично вбризгувањ...

Гумени калапи

Гумени калапи

НБР (нитрилна бутадиен гума) е вид на гума која има добар отпор на маслото, отпорност на абење и отпорност на кинење. Освен тоа, производите со нитрилен облик имаат извонредна неизлечивост. Нашите нит...

Екструдиран пластичен профил

Екструдиран пластичен профил

Ние нудиме широк спектар на екструдирани пластични профили за кои можете да изберете, вклучувајќи ги ЈП пената, пластични профили за екструзија од PVC, екструдирани TPE профили, TPU екструзиони пласти...

Гумени заштитници за чамци

Гумени заштитници за чамци

Со нашиот голем избор на штитници на брод, можеме да гарантираме безбедност за бродови од било кој тип и големина. Овие штитници за гумени чамци се дизајнирани да го заштитат секој елемент од пристани...

Добиток

Добиток

Гумени аглести чувари се користат за широк спектар на индустриски и комерцијални апликации за да издржат бури и абразија. Овие штитници за гумени агли нудат максимална заштита во паркинг гаражи, места...

Специјални заштитни средства за вчитување на доковите

Специјални заштитни средства за вчитување на доковите

Специјални заштитници се достапни за вчитување на извори со разни форми: правоаголни, цилиндрични, D-облици, итн. Тие се погодни за надворешна и внатрешна заштита, и се доволно силни за да го апсорбир...

Заштитници за пристаништа од товарот

Заштитници за пристаништа од товарот

Ако треба да ги заштитите вашите товарни докови, овие заштитници се вистинското решение. Ние нудиме оптоварување пролет заштитници наменети за извори со висок товарниот сообраќај, гарантирајќи дополни...

Баден од гума

Баден од гума

Гумената судба помага умерен сообраќај без да предизвика бучава и без непријатност за возачите. Гумата со висок интензитет е одличен заштитник за заштита од голема издржливост. Ограничувачот на брзина...

Профили на алуминиумски лемење

Профили на алуминиумски лемење

Алуминиумските агли се дизајнирани за употреба на водечките раб на чекорите. Нашите алуминиумски скали профили даваат атрактивна завршница и ги заштитуваат рабовите на вратите, без разлика дали се нов...

Алуминиумски плочи со четка

Алуминиумски плочи со четка

Нашите брановидни алуминиумски временски услови ги задоволуваат сите барања на нашите клиенти. Од нивната употреба како климатска изолација за чистење, овие четки се разноврсни и лесно се собираат. На...

Индикатор на допир од нерѓосувачки челик

Индикатор на допир од нерѓосувачки челик

Мерачите за допир од не'рѓосувачки челик обезбедуваат безбеден премин за слепи лица или лица со оштетен вид, овозможувајќи им безбедно да стигнат до нивната дестинација. Овие тактилни површини ист...

Управување со недвижности

Управување со недвижности

Ние нудиме широк спектар на метални производи за да ги задоволат сите ваши потреби. Овие производи вклучуваат челик тапилен индикатор, алуминиумски четкички, алуминиумски профили за скали, итн....

Волна гранат

Волна гранат

Ние нудиме различни изолациски решенија, како што се полипропиленски временски услови, или ткаени полипропиленски вони со или без силикон. Вреќите за волна од волна лесно се соберат и нудат цврст и из...

Случаи