video

...

Rreth nesh

Themeluar në vitin 1989, Foshan Shunde Leliu Hingsking Produkte Plastike & Metal Co, Ltd, është një prodhuesi kryesor i gomës të lartë të cilësisë dhe produkteve metalike për tregun industrial. Linja e gjerë e produkteve tona përfshin gome dhe profile plastike

shërbim

prodhoj

Tuba të ngurta EPDM gome

Tuba të ngurta EPDM gome

Ne prodhimin dhe shitjen e kaseta EPDM gome pothuajse të çdo madhësie dhe trashësi. Kaseta tona EPDM të ngurta vijnë në një gamë të gjerë klasash dhe ngurtësie të ndryshme....

Derdhjet plastike

Derdhjet plastike

Mbulesa jonë gëzon prona të shkëlqyera kimike dhe fizike. Ato janë rezistente ndaj korrozionit, vajit, temperaturës së lartë, veshin dhe plakjen, dhe kanë intensitet të lartë. Produkti i injektimit pl...

Gdhendje gome

Gdhendje gome

NBR (butadiene nitrile gome) është një lloj gome e cila ka rezistencë të mirë të naftës, rezistencë veshin dhe rezistencë ndaj lotëve. Përveç kësaj, produktet me formim të nitrilit kanë siguri të jash...

Profile Plastike të Extruded

Profile Plastike të Extruded

Ne ofrojmë një gamë të gjerë profilesh plastike të nxjerrur nga ju që mund të zgjidhni, duke përfshirë shufrat e shkumëzuara të PE, profilet plastike të nxjerrjes PVC, profilet e profileve TPE të extr...

Mbrojtës i gomës për anije

Mbrojtës i gomës për anije

Me zgjedhjen tonë të madhe të mbrojtësve të anijeve, ne mund të garantojmë siguri për anijet e çdo lloji dhe madhësi. Këto mbrojtës varkë gome janë të dizajnuara për të mbrojtur çdo element të dokit....

Guardavivos

Guardavivos

Rojet e gomës janë përdorur për një shumëllojshmëri të gjerë të aplikacioneve industriale dhe komerciale për t'i bërë ballë goditjeve dhe konsumit. Këta mbrojtës të qosheve të gomës ofrojnë mbrojt...

Mbrojtës Specialë Për Ngarkimin e Docks

Mbrojtës Specialë Për Ngarkimin e Docks

Mbrojtës të veçantë janë në dispozicion për ngarkimin e burimeve të formave të ndryshme: drejtkëndëshe, cilindrike, në formë D etj. Ato janë të përshtatshme për mbrojtjen e jashtme dhe të brendshme, d...

Mbrojtës për Docks Of Load

Mbrojtës për Docks Of Load

Nëse keni nevojë për të mbrojtur dokot tuaja të ngarkimit, këta mbrojtës janë zgjidhja e duhur. Ne ofrojmë mbrojtës të pranverës së ngarkesës të projektuar për burime me trafik të mallrave të lartë, d...

Baden e gome

Baden e gome

Përplasja e gomës ndihmon në moderimin e trafikut pa bërë zhurmë dhe pa siklet për shoferët. Gome me intensitet të lartë është një mbrojtës i shkëlqyer anti-impakt i qëndrueshmërisë së madhe. Kufiri i...

Profilet e shkallës së aluminit

Profilet e shkallës së aluminit

Qoshet e aluminit janë të dizajnuara për përdorim në skajin kryesor të shkallëve. Shkallët tona të shkallëve të aluminit japin një përfundim tërheqës dhe mbrojnë skajet e dyerve, qoftë të reja apo të ...

Fletë alumini me furçë

Fletë alumini me furçë

Bërrylat e aluminit të lëmuar prej alumini plotësojnë çdo kërkesë të klientëve tanë. Nga përdorimi i tyre si izolim klimatik në pastrim, këto brusha janë të gjithanshme dhe të lehtë për t'u mbledh...

Treguesi i prekjes Stainless Steel

Treguesi i prekjes Stainless Steel

Matësit e kontaktit me çelik sigurojnë një kalim të sigurt për njerëzit e verbër ose të shikimit, duke i lejuar ata që të arrijnë në destinacionin e tyre të sigurt. Këto sipërfaqe të prekshme janë gji...

Menaxhimi i pasurive të patundshme

Menaxhimi i pasurive të patundshme

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve metalike për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja. Këto produkte përfshijnë tregues të prekshëm të çelikut, shirita furça alumini, profile alumini për shkal...

Burlet e leshit

Burlet e leshit

Ne ofrojmë zgjidhje të ndryshme izoluese, të tilla si shufra polipropileni, ose leshi i endur polipropileni me ose pa silikon. Shiritat e motit të leshit janë të lehtë për tu mbledhur, dhe ofrojnë një...

rastet